In 1001cosmetice vei gasi, pe langa produsele dorite si multa bucurie, multa bunavointa si mult respect, pentru ca inainte de toate punem foarte mare pret pe relatia cu tine, clientul nostru si afiliatul nostru.

www.1001cosmetice.ro este o afacere de familie, alimentata de multa pasiune, multa munca si multa, multa dorinta de a aduce bucurie in sufletele femeilor, oferindu-le produse cosmetice de cea mai buna calitate, la preturi exceptionale.

Daca tot vorbim de preturi, sa stii ca ne straduim foarte mult sa oferim numai produse la preturi foarte bune, obtinute in urma unei colaborari de durata cu furnizori seriosi.
Dar cel mai bine cred ca este sa te lasam sa iti dai seama chiar tu, plimbandu-te prin magazinul nostru.
Succes!


De ce se comanda de pe acest site?

- Pentru ca au o gama variata de produse cosmetice.
- Pentru ca se straduiesc sa ofere preturi bune.
- Pentru ca tin pasul cu noutatile.
- Nu este necesar sa ai cont de utilizator pentru a comanda, insa daca ai, acumulezi credite (care se transforma in bani) pe care le poti folosi pentru achitarea partiala sau totala a viitoarei comenzi.
- Vei gasi mereu produse cu o reducere semnificativa.
- Livrarea se poate face atat prin curierat rapid, cat si prin Posta Romana. Daca optezi pentru livrarea prin Posta Romana, taxele postale sunt de 8 lei. La comenzi de peste 100 de lei livrarea este gratuita.
- Promptitudinea cu care trateaza fiecare comanda in parte.
- La orice comanda de peste 50 de lei se primeste un cadou. Pentru ca merita. Pentru ca se straduiesc ca tu, clientul, sa fii multumit.

Ce oferim afiliatilor?

- comision oferit – 6%
- perioada de recurență – 1 luna
- perioada de aprobare a comisioanelor – 14 zile