Print

Detalii tendenz.ro - Ultimele tendinte in moda

tendenz.ro - Ultimele tendinte in moda Cod produs: 36864596
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Tendenz este o marcă rezervată de pantofi si genti bulgaresti cu certificat de la Serviciul de brevete din Bulgaria prezentă în Europa, care de peste două decenii prezintă ideea unor modele de calitate diversificata.

Marca este pe piată din anul 1993 iar misiunea noastră este să oferim clientilor nostri elegantă si confort.

Scopul nostru este de a răspunde tuturor gusturilor – clasic, modern, extravagant, sportiv, cu o gamă foarte vastă de modele.

Colectiile atractive, diferite pentru fiecare sezon, oferă o diversitate mare de materiale si culori. Magazinele mărcii sunt amplasate în cele mai prestigioase centre comerciale din Bulgaria. Ele atrag clientii cu amenajarea excelentă a spatiului si se deosebesc prin elegantă, confort si expresie individuală.

Tendenz combină modele de pantofi eleganti, casual si sportivi atât pentru bărbati cât si pentru femei, oferind clientilor bucuria de a-si completa tinutele cu usurintă si artisticitate.

Modelele sunt elaborate de diferiti designeri, în concordantă cu ultimele tendinte ale modei si întotdeauna cunoscându-le pe cele viitoare.

Materialele includ piele naturală si ecologică, tesături si decoratiuni extravagante cum ar fi: pietre, mărgele, stifturi si catarame. Materialele de înaltă calitate,au garantia pentru confortul si aspectul bun al pantofilor, ceea ce face Tendenz marca preferată a multor clienti.

Cumparand la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe iCashBack.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport