Print

Detalii Toate produsele pentru Casa ta acum intr-un singur loc! + 7% CashBack

Toate produsele pentru Casa ta acum intr-un singur loc! + 7% CashBack Cod produs: 3693
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


SensoDays este magazinul Home & Deco cu cea mai competenta oferta de branduri premium pentru intreaga casa (Baie, Bucatarie, Dormitor si Living). Cel putin un produs SensoDays se afla in peste 150.000 de case din Romania.

Gasesti pe SensoDays o parte dintre cele mai renumite case de design din lume, cei mai buni producatori, cele mai premiate colectii. Nume ca Missoni, Tommy Hilfiger, Kartell, Descamps stau alaturi de Hangrohe, Villeroy & Boch, Schott Zwiesel , Zwiesel 1872, Max Benjamin, Steinberg, Ideal Standard, Roca. Gasesti pe site produse premiate concepute de Philippe Starck, Patricia Urquiola, Jean-Marie Massaud, Ferruccio Laviani.

SensoDays ofera servicii complete: livrare prin curier pe oriunde in Romania, transport gratuit, plata in rate, retur in 90 zile pentru produsele selectionate.

Punem la dispozitia clientilor nostri experienta de peste 25 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent, o logistica impecabila cu livrare in toata tara si un Call Center competent, care poate oferi asistenta gratuita si de calitate.

CashBack oferit:

-   7% pentru tot site-ul, cu exceptia urmatoarelor subcategorii din Bucatarie: “Electrocasnice Mari”, “Electrocasnice Mici”, “Uz Casnic”, “Chiuvete si Baterii de Bucatarie” pentru care CashBack-ul este de 2%.


Cumparand la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe iCashBack.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport