Print

Detalii Cazan Tuica de la 30 pana la 350 Litri, Set Complet + CADOU, Garantie + 4% CashBack

Cazan Tuica de la 30 pana la 350 Litri, Set Complet + CADOU, Garantie + 4% CashBack Cod produs: 35838837
Pret : 0.00 RON
Produs nou
DescriereCazane de tuica produse in Serbia, Garantie 2 ani, Transport Gratuit pana la tine acasa! 

Set complet cazane de tuica de 30l, 60l, 80l, 100l, 120l, 160l, 200l sau 350l

Un set contine: Cazanul de tuica cu amestecator incorporat si Termometru - Racitor cu spirala din cupru, Teava de legatura, Focar pentru lemn.

Cazanele sunt proiectate pentru productia de tuică în cantităti mici, medii si mari, menite uzului casnic. 

Grosime tabla: 2mm la fund; 1,8mm pereti si capac

Toate capacitătile cazanelor au amestecător, care facilitează amestecarea usoară si previne arderea masei, orificii pentru umplere si golire care facilitează o manipulare usoară fără dezmembrarea cazanului. Se poate face si magiun, compot, orice doriti, mai ales datorita amestecatorului din dotare- in acest caz se foloseste vasul, fara capac.

Încălzirea poate fii efectuată cu combustibil solid sau aragaz conectat la rezervoar casnic de gaz butan. Estimativ, o butelie de 12 kg este suficienta pentru 4 cazane. In principal focul il puteti face cu lemn dar se poate pune si arzator. (cumparat separat)

Evacuarea fumului se face prin iesirea din spatele cazanului (in partea opusa zonei de incarcare cu lemne).

Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar, produs din tablă metalică cu laminare rece. 

Aparatul contine două orificii separate pentru umplerea si golirea cazanului si foloseste sistemul cel mai eficient de etansare cu apă la coroana cazanului si cesti din cupru la capacul cazanului conectate prin teavă de cupru astfel prevenind scăparea aburilor alcoolici din aparat. 

Vasul răcitor este produs din otel galvanizat în care este instalata spirală cu 5 filete, si ventil pentru evacuarea de apă din vasul răcitor. 

Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentată, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru de cea mai înaltă calitate, puritate 99,97%. Fiecare cazan se livreaza cu Analizele de la Institutul Sanitar care atesta puritatea de 99,97% a cuprului folosit. Verificarile si valorile apar sub forma de tabel detaliat.

Cuprul este conductor de căldură foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici si are un efect foarte pozitiv asupra gustului si mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, otel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele (tuica, pălinca) fabricată în distilatoare din cupru au miros si gust mai curat.

La cerere punem la dispozitie si accesorii: 

- Razator Tocator Fructe, Legume, Manual
- Arzator Gaz
- Palnie Umplere Cazane Tuica
- Garnitura Gura Golire Cazan
- Spray Temperaturi Inalte 
- Cartea lui Joseph Pischl - "Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare"
- Cartea "Whisky in Productie Casnica" de Peter Jager

GRATUIT: CADOU la fiecare cazan de tuica achizitionat. De exemplu la Cazanul de 160l cadoul este in valoare de 750 RON - o Soba/Masina de Gatit cu Plita + Cuptor si Palnie Umplere Cazan

Garantie 2 ani!

Cazanul se livreaza Gratuit asa cum vine din fabrica: gata montat, in amabalajul original, cu toate elementele, complet. Trebuie montata doar teava de legatura intre cazan si racitor. Livrarea se face la domiciliu, gratuit, la adresa mentionata de dv. De la firma noastra beneficiati si de Verificare Colet inainte de plata. Aceste cazane sunt insotite de certificate de garantie, analize de laborator, certificat de calitate si instructiuni de utilizare.


Cumparand de la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe SellADeal.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport