Print

Detalii Cele mai importante 5 caracteristici ale periutelor de dinti electrice

Cele mai importante 5 caracteristici ale periutelor de dinti electrice Cod produs: 35838872
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Ce trebuie sa stii ca sa-ti alegi o periuta de dinti electrica?

1. Pretul: variaza intre 30 de lei si 1000 de lei/bucata

Recomandare: Foloseste una clasica in cazul in care bugetul nu iti permite una din clasa medie. In unele cazuri, la cele ieftine vibreaza mai mult manerul decat capatul periutei…

2. Forma si duritatea capului de periere


Exista mai multe tipuri de capete: rotunde, ovale, clasice, pentru dinti sensibili, pentru dinti mai albi, pentru a indeparta tartru, pentru a indeparta anumite pete, etc
 
3. Numarul de programe disponibile

Periutele pot avea intre 1 si 6 programe: Albire, Curatare, Masaj, Sensibil, Curatare limba, Curatare profunda. Inainte de a alege periuta potrivita, gandeste-te pentru ce o alegi si cat de des vei folosi aceste programe.

4. Numarul de oscilatii

Periutele pot avea de la 5000 de oscilatii pana la 31000 de oscilatii/minut.

Exista si cu 96 de milioane de oscilatii pe minut insa acestea sunt periute 100% ultrasonice, adica periute de dinti ce curata dintii si gingiile fara periaj.
Cu cat numarul de oscilatii este mai mare, cu atat curatarea este mai rapida. Atentie insa, nici prea mult nu este bine pentru ca poate dauna smaltului dentar.

5. Optiuni si accesorii

– baterii sau acumulator reincarcabil. Iti recomandam cele cu acumulator pentru ca bateriile se pot consuma destul de repede, implicand astfel costuri suplimentare cu inlocuirea lor.

– unele au cronometru separat, altele anunta printr-un bip ca au trecut 30 de secunde adica au un cronometru incorporat. Cronometrul te ajuta sa stii cand ai terminat de igienizat o hemiarcada. De obicei timpul de periaj este de 2 minute, existand deci 4 bipuri, igienizarea realizandu-se de exemplu in partea dreapta sus, stanga sus, stanga jos, dreapta jos.

– unele au sterilizator pentru capetele de periere

– unele au suport pentru voiaj

– Exista periute si pentru copii, cu capete mai mici pentru a incapea in gurita lor. Acestea de multe ori sunt viu colorate pentru a fi atragataore pentru ei si pentru a-i stimula in “joaca” de a-si spala dintisorii. Recomandam de fiecare data verificarea periajului de catre un parinte. 

– Trebuie luat in calcul faptul ca si capetele trebuie schimbate la cateva luni (fiecare capat are un indicator care iti va spune cand a venit momentul sa fie schimbat) Desi astfel costurile pentru spalatul pe dinti cresc, confortul si calitatea periajului cresc considerabil, reducand astfel costurile la dentist

Important:

– Nu uita sa folosesti ata interdentara sau periutele interdentare! Oricat de bine ar curata periutele, spatiile dintre dinti nu pot fi igienizate de catre acestea. Dintii au contacte intre ei si aceste puncte de contact trebuie igienizate permanent. 

– Pentru cei care au punti dentare, aparate ortodontice sau implanturi, ata dentara speciala este absolut recomandata

– Nu uita ca oricat de bine ai spala dintii acasa, tot nu va fi perfect. Igienizarea profesionala la dentist facuta de 2 ori pe an cu ultrasunete si air flow este cea care iti va asigura un zambet minunat si dinti si gingii sanatoase o viata intreaga!


Tu ce fel de periute folosesti?

Cumparand prin SellADeal.ro o periuta electrica, vei primi Bani inapoi – CashBack

Pentru a prmi CashBack-ul, trebuie sa te autentifici inainte pe SellADeal.ro. apoi Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'








Vezi detalii de pe site-ul producatorului

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport