Print

Detalii dualsim.ro - Telefoane Dual Sim

dualsim.ro - Telefoane Dual Sim Cod produs: 36859354
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Reputatia si demnitatea sunt valorile noastre, pe care le apărăm în mod personal. Vă asteptăm să ne cunoasteti, pe noi, oamenii care am clădit magazinul www.DualSiM.ro, pentru o experientă reală de credibilitate.

Redefinim si anticipăm evolutia notiunii de multimedia în fiecare zi prin tot ceea ce întreprindem. Si de ce nu...? În fond suntem o companie multimedia oferind de 17 ani sigurantă în comertul electronic, promptitudine si confort prin livrări în 24 de ore la domiciliu, suport tehnic profesional, specificatii tehnice detaliate, recomandări în alegerea produsului potrivit fiecăruia si pretul cel mai bun într-un singur loc.

Cotat Nr. 1 in cautari de specialitate, perceput si ca o publicatie online dedicata tehnologiilor mobile, DualSiM.ro este un exemplu de notorietate in Romania, prima sursa de informatii si specificatii detaliate preluate zilnic de alte magazine, operatori GSM si publicul larg pentru comparatii.

Spre deosebire de alte magazine, DualSiM.ro garanteaza specificatiile telefoanelor mobile prezentate pe site si intelege in cel mai mic detaliu ceea ce vinde.


Cumparand la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe iCashBack.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport