Print

Detalii kdeco.ro - Cadouri si decoratiuni naturale

kdeco.ro - Cadouri si decoratiuni naturale Cod produs: 36862176
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Kdeco.ro este un magazin online specializat pe produse de tip cadouri si decoratiuni personalizate, ce au la baza plante si flori naturale (lucram in special cu plante suculente si trandafiri criogenati). Oferim in prezent 76 produse cu totul apeciale si unice.

Kdeco.ro a luat nastere din dorinta noastra de a aduce oamenii mai aproape de frumusetile naturii, indiferent daca ei se afla acasa, la birou, intr-un hotel sau un restaurant.

Produsele noastre unicat, compuse manual cu multa imaginatie si pasiune, reprezinta o varianta moderna reinterpretata a splendidelor gradini victoriene.

Amplasate in boluri de sticla iluminat LED, aranjamentele naturale Kdeco contin o serie de plante suculente, nepretentioase si extrem de usor de ingrijit, pe care le-am asortat cu elemente de decor atractive precum accesoriile naturale, nisipul si pietrisul decorativ, scoicile sau pietrele naturale.

Am pornit la drum de la ideea ca nu ne putem imagina un spatiu fara plante (acasa, la birou, etc.) deoarece acestea dau viata oricarui loc si ne confera o stare de bine, pentru a ajunge in final la adaugarea iluminarii pe baza de LED care, asociata plantelor suculente, este extrem de necesara procesului de crestere si confera in plus un impact vizual unic si de neegalat, extrem de relaxant.


Cumparand la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe iCashBack.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport