Print

Detalii mirgo-shop.ro - Electrocasnice ECG + 8% CashBack

mirgo-shop.ro - Electrocasnice ECG + 8% CashBack Cod produs: 36861971
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Societatea MIR GO SHOP – reprezentantul companiei K+B Progres din Republica Ceha – este importator si distribuitor autorizat in Romania de electrocasnice marca ECG.

Blendere, aspiratoare, epilatoare, mixere, cuptoare, plite electrice, aparate de aer conditionat, storcatoare de fructe, masini de spalat vase, calorifere electrice, convectoare sunt doar cateva din gama variata de produse ECG.

ECG este o marcă de electronice si electrocasnice înfiintată în 1996, care a devenit o marcă internatională. Motto-ul este ‘’Produse atractive pentru toată lumea’’. Electrocasnicele ECG se caracterizeaza prin fiabilitate, calitate, design modern si sunt avansate din punct de vedere tehnic. Acestea se integreaza perfect in orice tip de bucatarie moderna.

Compania K + B Progres este producatorul si detinatorul marcii ECG, un brand unic de aparate electrocasnice, care a intrat cu succes în peste 22 de piete din întreaga lume. Urmeaza tendintele actuale si se asigură că produsele nu sunt doar functionale, ci si avansate din punct de vedere tehnic si satisfac cerintele clientilor de astăzi.

Fiabilitatea a devenit una din trăsăturile fundamentale care ajuta la extinderea gamei de produse ECG. Pentru societatea noastra MIR GO SHOP, cel mai important lucru il reprezinta satisfactia si multumirea cumparatorilor in urma produselor achizitionate si ne straduim sa oferim servicii de calitate incepand de la preluarea comenzilor, pregatirea si livrarea la clientul final.

Principala noastra preocupare o reprezinta comercializarea de produse de calitate la preturi accesibile.


Cumparand la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe iCashBack.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport