Print

Detalii Aimgroup.ro - Dispozitive cu efecte holistice, armonizarea ființei umane pe toate nivelurile sale

Aimgroup.ro - Dispozitive cu efecte holistice, armonizarea ființei umane pe toate nivelurile sale Cod produs: 36852757
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


• Dispozitivele produse de AIM Group reprezintă rezultatele studiilor si experimentelor desfăsurate de un grup de cercetători români, în colaborare cu câtiva specialisti străini. Aceste tehnologii sunt unice în România prin faptul că produc efecte holistice (armonizarea fiintei umane pe toate nivelurile sale), îmbunătătesc substantial performantele intelectuale, contribuie la ameliorarea si chiar vindecarea unor probleme grave de sănătate (precum cele legate de inimă, creier, aparat digestiv, cancer, etc.).

• Dispozitivul MIND SYNERGY produs de AIM Group este o tehnologie folosită cu succes în întreaga lume si mai ales de către membrii MENSA (organizatie internatională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligentă folosite de organizatie. Bazele acestei organizatii au fost puse în 1946 la Oxford, Anglia). Este cea mai eficientă tehnologie pentru relaxare, eliminarea stresului si îmbunătătirea performantelor intelectuale.

• AIM Group se remarcă de asemenea prin faptul că produce singurul dispozitiv cunoscut în lume care poate reface fizic tesutul nervos – BIO SYNERGY.

Cumparand la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe iCashBack.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport