Print

Detalii Airbnb.com - Inchiriaza oriunde in lume camere apartamente sau case!

Airbnb.com - Inchiriaza oriunde in lume camere apartamente sau case! Cod produs: 36804646
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Airbnb este companie americană înfiintată în 2008 care detine o platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar.

Compania detine un serviciu de închirieri de 600.000 de listări în mai mult de 190 de tări.

Un soi de couchsurfing cu bani. Pentru cei care nu stiu cu ce se mănâncă această comunitate (couchsurfing), pe airbnb.com este vorba despre hotelieri amatori. Fie că închiriază apartamente întregi, fie doar o cameră dintr-o casă în care locuiesc si ei (82% dintre proprietari scot la bătaie doar casele în care locuiesc si ei), proprietarii care îsi pun casele la dispozitie pe airbnb.com stiu că e foarte importantă comunicarea cu turistii.

Prin urmare, dacă esti printre cei care nu caută doar să închirieze un apartament în regim hotelier, ci vrei să cunosti localnici cu care să interactionezi si care să-ti povestească despre destinatie asa cum stiu ei mai bine, ai nimerit unde trebuie. Airbnb este pentru cei care vor să descopere un oras dincolo ghidurile turistice.

Trebuie să stii că în afară de pretul pe care îl plătesti pentru rezervarea camerei/apartamentului, uneori va trebui să mai scoti din buzunar bani pentru servicii suplimentare, cum ar fi prosoape,  sampon si gel de dus sau acces la internet. Totul diferă însă de la proprietar la proprietar iar preturile sunt mentionate de fiecare dată, în descrierea locatiei.

Cât costă? O simulare pentru 3 nopti în Paris, 2 persoane gaseste camere cu preturi începând de la 300 de lei (pentru toată perioada).

Intr acum pe airbnb.com si vezi cat de comod poti locui! In plus, folosind linkul, primesti si 20EUR Bonus!

Pont: Plateste in USD, altfel vei plati cu 3% mai mult! Foloseste cardul gratuit Revolut!


Vezi detalii de pe site-ul producatorului

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport