Print

Detalii YVY.ro - Dintr-o dragoste profundă pentru genți + 10% CashBack

YVY.ro - Dintr-o dragoste profundă pentru genți + 10% CashBack Cod produs: 36850939
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Sunt puternică, independentă, jucăusă, boyish, stiu să râd si să plâng cu lacrimi de fericire, iar geanta aleasă îmi complimentează perfect personalitatea. Je suis YVY, la feé urbaine.

YVY a luat nastere în anul 1969, dintr-o dragoste profundă pentru genti si a continuat să crească datorită calitătii produselor si a pasiunii pentru marochinarie. Cu o traditie de peste 40 de ani, cu respect fată de mesterii artizani, cu preocupare fată de nevoile femeii YVY si cu modele stylish, YVY este în prezent unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri românesti de genti si accesorii din piele.

YVY lansează în fiecare an colectii speciale împreună cu femei de top din online-ul autohton precum Albertina Ionescu, Ana Morodan sau Carmen Negoită, dar si colectii proprii, toate gentile putând fi personalizate si transformate într-un SMARTBAG.

Alegerea transformării gentii YVY într-un SMARTBAG este un concept unic, lansat în 2014, care presupune adăugarea unui sistem de încărcare a gadgetului preferat în interiorul produsului.

Geanta YVY poate fi personalizată prin alegerea tipului de piele, a culorii sau feroneriei, dar si prin monogramare, adăugarea numelui celei care o poartă sau includerea unui mesaj special în interior.

Cumparand la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei gasi in contul tau de pe iCashBack.ro dupa plasarea comenzii la magazinul partener.

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport