Print

Detalii [DoarLux] Best of Jimmy Choo in Romania

[DoarLux] Best of Jimmy Choo in Romania Cod produs: 35824378
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Jimmy Choo a fost lansat în 1996, când Tamara Mellon, editor la British Vogue a realizat cererea potentială de pantofi eleganti, dar purtabili si l-a abordat pe Jimmy Choo, producator de pantofi couture din periferia estica a Londrei, recunoscut pentru maiestria sa excelenta.

În 1998, Jimmy Choo a deschis primul boutique din New York, urmat de Los Angeles în 1999.

Avand un succes imediat printre tinerii de la Hollywood, Jimmy Choo a devenit sinonim cu Pantoful de electie pentru "covorul rosu"  si este considerat talismanul norocos de catre câstigători ai Oscarului precum Cate Blanchett, Halle Berry, Hilary Swank si multe alte actrite de la Hollywood.Numele Jimmy Choo evoca imediat imaginea luxului si a elegantei in lumea iubitorilor modei. Brand-ul s-a facut remarcat de-a lungul anilor mai intai prin colectiile indraznete de incaltaminte, apoi prin colectiile inovative de genti. In prezent insa, Jimmy Choo se foloseste de acelasi stil vizionar de exceptie pentru a lansa o colectie noua de ochelari de soare de lux.

Estetica noii colectii de bazeaza pe combinatia unica dintre materialele de calitate (lentile inovatoare si rame de exceptie) si design-ul proaspat, inovativ, specific creatiilor Jimmy Choo. De la stilul clasic la cel modern, ochelarii de soare Jimmy Choo se preteaza unui stil de viata sofisticat, ingloband elemente de feminitate, eleganta si, desigur, functionalitate. Cu aceasta noua colectie incendiara, Jimmy Choo doreste sa se pozitioneze ca un lider pe piata ochelarilor de soare premium.


Vezi detalii de pe site-ul producatorului

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport