Print

Detalii [DoarLux] Best of Costume de Baie

[DoarLux] Best of Costume de Baie Cod produs: 35824381
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere

 Mara HoffmanIn inima ei o fata de New York, designerul de moda Mara Hoffman provine din Buffalo, SUA, si in prezent isi conduce afacerea din Manhattan.

Cu o nemarginita pasiune pentru creatie, fosta dansatoare a fost pentru prima data remarcata in lumea modei cand Patricia Field, designerul de costume din "Sex and the City", cunoscuta fiind ca o inovatoare, a oprit-o pe Hoffman pe strada pentru a o complimenta pentru tinuta. 

Costumele de baie Mara Hoffman sunt alcatuite din bikini jucausi, costume de baie sexy, dashiki si rochii casual, multifunctionale si culori indraznete.

 
La PerlaEste considerat pe plan international ca lider în lenjerie fina si acum si în costume de baie.


Sunt recunoscute pentru splendoarea lor, rafinament si calitate de neegalat.


Definite de măiestria artistică, cufundate în traditiile istorice ale culturii si ale creatiei si cunoscute pentru perfectiunea lor fără compromisuri, creatiile La Perla au fost alegerea femeilor cele mai cultivate si sofisticate din lume începand din anul 1940.
 

 
WolfordVara inseamna un nou sezon sexy pentru expertii in lux de la Wolford.

Fondata de Walter Palmers si Reinhold Wolf in Bregenz, Austria, linia de vara Wolford reprezinta o fuziune de extravaganta feminina si un minimalism futurist.

Inovatia tehnlogica si cautarea perfectiunii in domeniul lor, a transformat numele Wolford in unul de referinta in ciorapi, lenjerie si acum si in costume de baie pentru femeia moderna.

Wolford imbina evolutiile tehnologice cu inovatia si un sistem extensiv de control al calitatii.

Ca producator de marca pe piata mondiala de lux, produsele Wolford sunt realizate in stransa legatura cu cei mai buni designeri internationali. 

 V I XFashioniste sofisticate din intreaga lume au fost vazute purtand bikini de lux si voaluri chic boeme de la ViX de cand designerul Paula Hermanny a patruns in lumea modei costumelor de baie in 1998.


Colectia sexy de purtat in resorturi de lux include printre cele mai inovatoare tendinte in moda de plaja. Linia costumelor de baie straluceste, incorporand accesorii extrem de atragatoare si fiind alcatuita din cele mai inovatoare materiale cum ar fi rasinile, pentru a accentual accesoriile din piele si aur.


Colectiile ViX includ si o serie de accesorii pentru acoperirea corpului si rochii, palarii, genti si sandale, perfecte pentru piscina sau spa. ViX are o lista lunga de fani celebri, aparand de nenumarate ori in reviste de renume precum Vogue, Elle, InStyle, People si Sports Ilustrated: Swimsuit Edition.

 
Gottex

Renumitele costume de baie de lux de la Gottex au vazut lumina zilei in 1956 si de atunci sunt asociate cu calitatea, modernismul si incantarea. 

De la inceputuri, Gottex a fost si inca ramane brandul cheie al furnizorilor si a fost prezentat la Bryant Park in timpul New York Fashion Week, unde este vazut ca un lider in articolele de plaja

  
  
  
Vezi detalii de pe site-ul producatorului

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport