Print

Detalii 10% Cod Reducere FitFoodWay.ro

10% Cod Reducere FitFoodWay.ro Cod produs: 37012090
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Cod reducere 10% pe FitFoodWay.ro la prima comanda. Se introduce in momentul inregistrarii unui cont nou!


10 Avantaje să iti faci abonament la FitFoodWay:


FitFoodWay este un concept ce promovează, în primul rând, un stil de viată echilibrat, care reprezintă o combinatie între o alimentatie sănătoasă si sport. Este un concept nou care va iti ofera o gama de produse proaspete si sanatoase pentru un stil de viata sanatos.

Gasesti fel si fel de retete inovative, pentru toate gusturile, care mentin greutatea sau chiar luptă cu kilogramele în plus. Ai astfel grijă de tine si de corpul tău si consumi doar produse proaspete si naturale!

Iata ce afirma in cunostiinta de cauza cei de la FitFoddWay


1. Mâncarea este sănătoasă si delicioasă

Este gresită conceptia potrivit căreia mâncarea sănătoasă nu are un gust apetisant, iar noi demonstrăm acest lucru prin preparatele ce pornesc în fiecare dimineată spre consumatorii nostri nerăbdători.

Nutritionistii lucrează mână în mână cu bucătari iscusiti pentru pregătirea tuturor meniurilor. În acest fel, teoria în bucătărie se armonizează cu practica si rezultatele sunt extraordinare.

Si nu ne ocupăm doar de bunăstarea ta, ci le acordăm o atentie deosebită si clientilor nostri mai mici, pregătind mâncare sănătoasă si pentru copii.

Stim că bazele unei diete alimentare sănătoase se pun în copilărie si ne asigurăm că ei nu vor pierde startul. Ba din contră, vor îndrăgi încă din prima clipă preparatele noastre făcute din legume si fructe proaspete.

 

2. Programele contin mâncarea pe toată ziua

Odată ce ai plasat comanda pentru un anumit program pe site, nu te mai îngrijorezi absolut deloc cu privire la ce vei mânca în ziua respectivă.

Caserolele vin atent etichetate cu momentul zilei în care se recomandă a fi mâncate de tine, iar tu îti scoti complet din creier întrebarea "ce mănânc mai târziu?".

Găsesti inclusiv gustări (sănătoase, evident) care să te ajute să treci cu brio peste ziua lungă si obositoare de la birou, dându-ti energia si motivatia necesare evitării momentelor critice.

 

3. Primesti mâncarea oriunde îti doresti

Livrarea mâncării se face la domiciliu, birou sau unde altundeva ai tu treabă si te putem găsi la ora stabilită.

În plus, este un serviciu absolut gratuit, care intră în pretul meniului. Deci, nu contează că ai comandat o singură dată sau esti vizitat zilnic de către noi, nu trebuie să achiti nimic suplimentar.

 

4. Poti beneficia de diverse reduceri

Dacă te hotărăsti să fii alături de noi pentru o perioadă mai lungă de timp, îti răsplătim fidelitatea.

Avem pentru tine 10% reducere la mâncarea pentru o săptămână si 20% la cea pe 20 de zile, indiferent de programul alimentar ales.

Ocazional ai parte si de alte surprize, dar asta te lăsăm să descoperi singur urmărindu-ne activitatea.

 

5. Ai o varietate de meniuri din care să alegi

Fie că îti doresti un meniu de slăbit pentru o săptămână sau mâncare sănătoasă de post, îti punem la dispozitie doar ceea ce este mai bun pentru fiecare variantă.

Ai ocazia să slăbesti sănătos fără diete complicate, să contribui la cresterea eficientă a mu?chilor (sau mentinerea lor) si să testezi noi stiluri de viată.

Testează, experimentează si pe urmă bucură-te fără nicio retinere de rezultate!6. Retetele nu se repetă timp de o luna

Majoritatea firmelor de catering sau restaurantele au un meniu clasic, bine pus la punct, pe care îl repetă săptămână de săptămână. Ei bine, acesta nu este si cazul FitFoodWay.

Pe noi ne caracterizează creativitatea si, pe cât posibil, venim mereu cu retete noi. Rareori se întâmplă să repetăm meniul, după ce a trecut o perioadă considerabilă de timp.

Ne place să te stim fericit si ne dăm peste cap pentru a-ti atinge întotdeauna si chiar întrece asteptările.

 

7. Stii din timp ce urmează să mănânci

Verifică-ne cu regularitate site-ul, pentru că noi avem afisate meniurile pentru intreaga luna

Asadar, stii din vreme ce vei avea la masă si ai oportunitatea de a schimba ceva în cazul în care nu-ti surâde ideea de a mânca un anume produs sau preparat.

 

8. Raportul calitate - pret este foarte bun

Nu afirmăm că avem cel mai mic pret de pe piată, fiindcă nu intentionăm să mintim.

După cum ai realizat deja probabil din propriile experiente, standardele de calitate ridicate au un cost sporit fată de mediocritate, iar noi nu punem doar suflet în mâncare.

Cumpărăm produse bio din surse sigure si avem grijă ca ele să ajungă la tine în cele mai bune conditii.

 

9. Suntem prezenti în mai multe orase

Dacă acum 2 ani am dat startul business-ului de livrare a mâncării în Oradea, în prezent ne găsesti si în Brasov, Cluj, Timisoara, Arad, Ploiesti, Satu Mare, Baia Mare, Deva, Alba Iulia si Sibiu.


10. Prin iCashBack.ro ai reducere suplimentara

Foloseste codul de reducere de 10% pe FitFoodWay.ro pentru prima comanda. Acesta se introduce in momentul inregistrarii unui cont nou. Pentru asta trebuie doar sa adaugi rapid aplicatia noastra de mai jos:

Pentru ca pe viitor sa nu mai cauti dupa coduri de reducere, adauga acum iDiscount App si te instiintam automat atunci cand exista un cod reducere, cupon reducere, cod promo, sau cod voucher la cumparaturile tale!

In momentul in care te afli pe pagina unui magazin partener, iDiscount App iti sugereaza coduri, cupoane, vouchere de reducere pentru cumparaturile tale. Pentru ca sa economisesti la maxim, fara efortul de a mai cauta coduri pe internet!

Pentru ca Aplicatia este internationala, descrierea este in limba engleza insa functioneaza cu toate magazinele romanesti!

  mozilla firefox android cashback  
   

Apasa butonul verde "Descopera codul"

Daca vrei si CashBack, adauga iCashBack App. Diferenta fiind ca iDiscount App iti ofera suplimentar coduri de reducere si la magazine care nu ofera CashBack.

FitFoodWay - Galerie FitFoodWay - Galerie
 FitFoodWay - Galerie FitFoodWay - Galerie
FitFoodWay - Galerie FitFoodWay - Galerie
FitFoodWay - GalerieFitFoodWay - Galerie
 FitFoodWay - GalerieFitFoodWay - Galerie
FitFoodWay - GalerieFitFoodWay - Galerie


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport