Print

Detalii Interviu Maria Dumitrescu, MayaDumitrescu.blogspot.ro

Interviu Maria Dumitrescu, MayaDumitrescu.blogspot.ro Cod produs: 8834171
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


MayaDumitrescu.blogspot.ro este proiectul de MakeUp and Beauty blog al Mariei Dumitrescu care se ghideaza dupa motto-ul "No amount of makeup can mask an ugly heart".

Am avut astfel curiozitatea sa aflam mai multe despre cine este ea si cat de pasionata este de proiectul sau online. Asa cum ne asteptam, am descoperit o persoana extrem de pasionata de tot ce inseamna makeup si totodata foarte prietenoasa incat sa ne acorde un interviu. Iata ce ne-a impartasit:


SellADeal.ro: Cand ai inceput crearea unei comunitati online si de ce ai facut-o?


Maria: "Am inceput acum doi ani, in 2012, din dorinta de a impartasi pasiunea mea pentru machiaj cu alte persoane."


SellADeal.ro: Ce consideri ca face comunitatea ta online sa fie speciala?

Maria "Faptul ca impartasesc idei si sfaturi cu cititorii mei si am o relatie destul de stransa cu ei." 


SellADeal.ro: Daca ai avea posibilitatea sa oferi un singur lucru tuturor cititorilor tai, care ar fi acela si de ce?

Maria: "Abilitatea de a crea linia perfecta de tus :). Stiu ca multe fete intalnesc aceasta mica problema." 


SellADeal.ro: Daca ai putea sa ii intrebi pe cititorii tai un singur lucru si ai sti ca toti iti vor raspunde, care ar fi intrebarea?

Maria: "Sunteti multumite de ceea ce apare pe blog? Daca nu, care este lucrul pe care l-ati schimba sau adauga?"


SellADeal.ro: Numeste cativa dintre membrii fideli ai comunitatii tale sau cei mai activi membri. Ce apreciezi cel mai mult la ei?

Maria: "Hmm aici sunt destul de multi membri, dar daca ar fi sa enumar cativa acestia sunt: Ellena Veve, Alexandra Alexutza, Emilia Dumitrescu, Alina Barbu, Adela Manolache, Ana Maria Profir, Ana Maria, Maria Roxana Crouch, Aly D si lista poate continua. " 


SellADeal.ro: Care sunt subiectele cele mai fierbinti printre cititoarele tale, care par a genera mereu discutii aprinse?

Maria: "Nu pot spune ca sunt discutii aprinse, insa cele mai multe comentarii sunt la tutorialele de pe blog si la pozele cu comenzile primite. "


SellADeal.ro: Pentru cineva nou in comunitatea ta, ce ii recomanzi pentru a beneficia la maxim de ea?

Maria: "Ii recomand sa urmareasca activitatea mea si sa isi exprime parerea despre ce articole si-ar dori sa gaseasca  pe blog."


SellADeal.ro: Exista ceva care te-a surprins in postura de lider al unei comunitati?

Maria: "Da. M-a surprins foarte tare rautatea dintre bloggerite. Am cunoscut si fete care imi sunt extrem de dragi si am legat prietenii frumoase, dar totodata am dat si peste rautatea si invidia altora."


SellADeal.ro: De ce crezi ca este important pentru tine si cititoarele tale sa obtineti CashBack, Bani inapoi, la cumparaturile pe care le faceti?

Maria: "Pentru ca, sa fim seriosi, cine nu isi doreste sa faca shopping si pe langa asta sa mai primeasca si bani inapoi ? :))"


Mariei, o persoana deosebita de care ne bucuram ca ne-a acordat din timpul ei sa o cunoastem, ii multumim pentru faptul ca ne-a aratat ca dincolo de blogul ei se afla o persoana pasionata de ceea ce scrie, dar mai mult, interesata si apropiata sufleteste de cititorii ei. Ii uram sa aiba parte de cat mai multe cititoare cu abilitatea de a crea linia perfecta de tus!

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport