Print

Detalii Interviu Maria Aguriţa Ignat

Interviu Maria Aguriţa Ignat Cod produs: 19090863
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


aguritza.ro este proiectul online al Mariei Agurita Ignat, un proiect personalizat despre idei, advertoriale, review-uri, despre universul ei pe care il impartaseste cu dedicatie tuturor. Am avut insa curiozitatea sa aflam mai multe despre cine este ea si cat de pasionata este de proiectele sale online. Asa cum ne asteptam, am descoperit o persoana extraordinara, extrem de pasionata de tot ce inseamna viata si totodata foarte prietenoasa incat sa ne acorde un interviu. Iata ce ne-a impartasit:


iCashBack.ro: Cand ai inceput crearea unei comunitati online si de ce ai facut-o?


Maria: "Pe 18 februarie 2012. Initial nu îmi doream decât un locusor al meu unde să-mi pot scrie câteva gânduri, apoi am văzut că din zi în zi aveam vizitatori si am hotărât să-mi cresc comunitatea. Chiar dacă totul a început din plictiseală si o simplă joacă, nu îmi pare rău de timpul alocat special pentru el."iCashBack.ro: Ce consideri ca face comunitatea ta online sa fie speciala?

Maria: "Am cunoscut o multime de persoane foarte interesante. Fiecare persoană care face parte din mica mea comunitate are un loc special în inima mea. Fără ei, astăzi nu eram ce sunt. Cu ajutorul lor am crescut si am evoluat cu pasi mici. Ce o face specială? Simplul fapt că-mi sunt alături în orice moment si pentru ceea ce sunt ei. Apreciarea articolelor pe care le scriu îmi aduc bucurie în suflet si chiar dacă uneori am avut parte si de câteva critici la adresa unor postări, acestea au fost constructive si am avut de învătat." 


iCashBack.ro: Daca ai avea posibilitatea sa oferi un singur lucru tuturor cititorilor tai, care ar fi acela si de ce?

Maria: "Grea întrebare...În general încerc să organizez concursuri pentru fanii mei, dar nu pot multumi pe toată lumea. Dacă as avea posibilitatea le-as oferi tuturor câte o mică atentie, oricât de mică ar fi...chiar ar fi amuzant să le văd reactia când as da un anunt că voi trimite mici atentii la toti cei 3800 de fani. " 


iCashBack.ro: Daca ai putea sa ii intrebi pe cititorii tai un singur lucru si ai sti ca toti iti vor raspunde, care ar fi intrebarea?

Maria:
 "Dacă ar schimba un lucru din viata lor, care ar fi acesta si de ce?"


iCashBack.ro: Numeste cativa dintre membrii fideli ai comunitatii tale sau cei mai activi membri. Ce apreciezi cel mai mult la ei?

Maria:
 "Nu pot să numesc nici un membru, pentru că fiecare îsi aduc aportul în comunitatea pe care o conduc. Le apreciez sinceritatea, faptul că sunt activi indiferent dacă organizez concursuri sau nu si pentru că îmi dau idei sau sfaturi atunci când sunt în dificultate." 


iCashBack.ro: Care sunt subiectele cele mai fierbinti in comunitatea ta, care par a genera mereu discutii aprinse?

Maria: "Subiectele cele mai discutate sunt legate despre sănătate, idei practice, fashion. Am încercat pe cât posibil să acopăr o gamă largă de subiecte si am observat rating destul de mare la articolele legate de violenta domestică sau cele în care discut despre diferite probleme care se ivesc în cadrul unei familii."iCashBack.ro: Pentru cineva nou in comunitatea ta, ce ii recomanzi pentru a beneficia la maxim de ea?

Maria: "Să aibă respect fată de opiniile celorlalti, nu toti avem aceleasi păreri si consider că fiecare avem dreptul la opinie fără să fim ironici (cum se întâmplă de obicei). "iCashBack.ro: Exista ceva care te-a surprins in postura de lider al unei comunitati?

Maria: 
"Da, sunt câteva persoane care se deosebesc fată de restul. Chiar mă bucur să văd persoane implicate când vine vorba de o campanie de promovare sau umanitară, unde oamenii au nevoie de ajutorul si sprijinul tuturor."


iCashBack.ro: De ce crezi ca este important pentru tine si cei care te urmaresc sa obtineti CashBack, Bani inapoi, la cumparaturile pe care le faceti?

Maria: "Este destul de important pentru că eu cel putin, o văd ca pe o motivare. Cumpăr o rochită de exemplu, primesc înapoi să spunem 20% din valoarea ei. Cu banii primiti înapoi mai pun ceva si cumpăr în continuare ceva pentru a-mi asorta rochita. Încă nu am încercat sistemul, dar voi reveni cu o impresia mai amplă în curând."iCashBack.ro: In incheiere, simiti ca ai dori sa mai adaugi ceva pentru cei care te urmaresc si nu numai?

Maria:  "Le doresc tuturor ceea ce îmi doresc si mie. Sănătate, răbdare si putere să treacă peste obstacolele vietii."Mariei, o persoana deosebita de care ne bucuram ca ne-a acordat din timpul ei sa o cunoastem, ii multumim pentru faptul ca ne-a aratat ca dincolo de blogul sau se afla o persoana pasionata de ceea ce scrie, dar mai mult, interesata si apropiata sufleteste de cititorii ei. Ii uram sa aiba parte de cat mai multi cititori sinceri si activi!

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport