Print

Detalii Interviu Gani, membră in singura trupă rap feminină din România

Interviu Gani, membră in singura trupă rap feminină din România Cod produs: 9269781
Pret : 0.00 RON
Produs nou
DescriereGani, membră in singura trupă rap feminină din România, isi doreste sa a determine o schimbare pozitivă prin muzică, în orice măsură sau sub orice aspect.

Am avut insa curiozitatea sa aflam mai multe despre cine este ea si cat de pasionata este de comunitatea care o urmareste online. Asa cum ne asteptam, am descoperit o persoana extraordinara, extrem de pasionata de tot ce inseamna muzica si totodata foarte prietenoasa incat sa ne acorde un interviu. Iata ce ne-a impartasit:


SellADeal.ro: Cand ai inceput crearea unei comunitati online si de ce ai facut-o?


Gani: "De-a lungul anilor am avut conturi si, implicit, comunitati online pe mai multe platforme - binecunoscutul Hi5, Myspace în perioada de glorie si, din 2009, activez si pe Facebook. Pagina de artist am creat-o, însă, în 2010, pentru a-mi promova muzica si pentru a mentine legătura cu persoanele interesate de activitatea mea. În prezent, ca artist, dacă nu existi pe Facebook, nu prea existi, punct."


SellADeal.ro: Ce consideri ca face comunitatea ta online sa fie speciala?

Gani: "Cu siguran?ă, fiecare comunitate e specială într-un fel sau altul. Nu sunt în măsură să-mi dau cu părerea despre altii, asa că mă voi referi doar la comunitatea mea, fără vreo comparatie. 

Consider că oamenii interesati de muzica mea sunt mai mult decât simpli „fani”. Sunt persoane inteligente, în căutarea unor mesaje cu care să se identifice, care observă si apreciază complexitatea si tehnicitatea unor versuri, oameni veseli, cu simtul umorului, dar totodată dispusi să schimbe ceva si să lupte pentru valorile în care cred." SellADeal.ro: Daca ai avea posibilitatea sa oferi un singur lucru tuturor celor care te urmaresc, care ar fi acela si de ce?

Gani: "Le ofer muzica mea, implicit cu tot ce diverge din ea. Aici depinde ce caută sau care e efectul principal în cazul fiecărui ascultător: un mesaj, o anumită stare, un zâmbet, un motiv de a reflecta sau poate chiar o consolare." 


SellADeal.ro: Daca ai putea sa ii intrebi pe toti cei care te urmaresc un singur lucru si ai sti ca toti iti vor raspunde, care ar fi intrebarea?

Gani: "În general, când am câte o întrebare pentru ei, o postez pe pagină, dar evident că nu se poate să răspundă toată lumea. Ar fi interesant să stiu ce îi atrage în principal la muzica mea si ce efect are sau a avut asupra lor."


SellADeal.ro: Numeste cativa dintre membrii fideli ai comunitatii tale sau cei mai activi membri. Ce apreciezi cel mai mult la ei?

Gani: "N-as putea numi doar anumite persoane, pentru că nu ar fi corect fată de ceilalti. Apreciez interesul oamenilor de pe pagină pentru ceea ce fac, consecventa în a-mi urmări activitatea, comunicarea pe care o avem - în general, caracterizată printr-o atitudine de bun-simt si respect reciproc - si, nu în ultimul rând, sustinerea pe care mi-o acordă - ori moral, ori propriu-zis - venind la concerte sau cumpărând materialele pe care le lansez." 


SellADeal.ro: Care sunt subiectele cele mai fierbinti in comunitatea ta, care par a genera mereu discutii aprinse?

Gani: "Ca mai oriunde în mediul online, există o serie de subiecte cu un risc mai mare de a degenera. Prefer să evit să dau ocazia la discutii de la care oamenii ar putea ajunge să se certe sau să se jignească reciproc. De exemplu, în perioada de dinaintea alegerilor am evitat să deschid subiecte legate de politică. Fiecare are propriile optiuni, n-am vrut nici să influentez, iar cine ar fi fost cu adevărat interesat de părerea mea în astfel de privinte, o putea afla ascultând anumite piese de-ale mele. 

De asemenea, prefer să nu mă implic în scandaluri si nici nu prea-mi dau cu părerea despre altii. Nu-mi stă în fire. Îmi văd de treaba mea si, când am ceva de zis pe un anumit subiect, prefer în cele mai multe cazuri să fac asta prin intermediul muzicii, care, la urma urmei, trece proba timpului, rămânând mereu acolo, spre deosebire de o simplă postare pe o pagină de Facebook."SellADeal.ro: Pentru cineva nou in comunitatea ta, ce ii recomanzi pentru a beneficia la maxim de ea?

Gani: "Dacă e interesat de ce fac si vrea să fie la curent cu noutătile, în primă fază să dea like paginii :) În felul acesta o să aibă ocazia atât să asculte piese noi, cât si să descopere bucăti mai vechi, despre care poate nu stia.

De asemenea, tin mult la bunul-simt si la exprimarea părerilor argumentat, în special atunci când diferă de ale altora. Respectându-i pe altii, automat te respecti pe tine."SellADeal.ro: Exista ceva care te-a surprins in postura de lider al unei comunitati?

Gani: "Plăcut sau neplăcut? :)) Depinde... de-a lungul anilor am avut parte si de anumite aspecte dubioase, motiv pentru care în prezent e destul de greu să mă mai surprindă cu adevărat ceva. În schimb, mă bucură aprecierea si dorinta oamenilor de a comunica, chiar dacă se mai întâmplă să răspund cu întârziere la mesaje, nu din rea intentie."


SellADeal.ro: De ce crezi ca este important pentru tine si cei care te urmaresc sa obtineti CashBack, Bani inapoi, la cumparaturile pe care le faceti?

Gani: "În prezent, cumpărăturile online au devenit ceva uzual, o alternativă comodă la ore întregi petrecute (uneori, fără rezultat) prin magazine, aglomeratie si cozi. Dacă la rapiditatea si usurinta de a comanda ceva online se adaugă si o anumită „recompensă”, cu atât mai bine :)"


Lui Gani, o persoana deosebita de care ne bucuram ca ne-a acordat din timpul ei sa o cunoastem, ii multumim pentru faptul ca ne-a aratat ca dincolo de o pagina de Facebook sau un videoclip, se afla o persoana pasionata de ceea ce face, dar mai mult, interesata si apropiata sufleteste de cei care o urmaresc. Ii uram sa aiba parte de cat mai multi ascultatori care sa se identifice cu ea!Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport