Print

Detalii Interviu Emil Calinescu

Interviu Emil Calinescu Cod produs: 18026705
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Emilcalinescu.eu, Minunat.eu, EmilStudentulMinune.wordpress.com, CinEmil.ro sunt proiectele online ale lui Emil Calinescu care spune cu umor si sinceritate despre el ca este Blond, Narcisist, Manelist, Oltean nascut si crescut in Pantelimon, Blogger, Piscotar, Hater, Cinefil si Bautor de bere.

Am avut insa curiozitatea sa aflam mai multe despre cine este el si cat de pasionat este de proiectele sale online. Asa cum ne asteptam, am descoperit o persoana extraordinara, extrem de pasionata de tot ce inseamna viata si totodata foarte prietenoasa incat sa ne acorde un interviu. Iata ce ne-a impartasit:


SellADeal.ro: Cand ai inceput crearea unei comunitati online si de ce ai facut-o?


Emil: "In 2008 am pornit primul blog. Intai blogspot, apoi wordpress. Initial scriam chestii ultra-personale, ce se intampla prin facultate. Dar asa am inceput: colegii de facultate formau comunitatea mea. Acum unii nu-mi mai recunosc blogurile, zic ca am cu totul alt stil."


SellADeal.ro: Ce consideri ca face comunitatea ta online sa fie speciala?

Emil: "Orice comunitate e speciala. Comunitatea mea are simtul umorului, intelege ca atunci cand critic n-o fac cu ura si, mai ales, comunitatea mea este una deschisa la minte. Din toate punctele de vedere." 


SellADeal.ro: Daca ai avea posibilitatea sa oferi un singur lucru tuturor cititorilor tai, care ar fi acela si de ce?

Emil: "Vizibilitate. I-as face, cumva, celebri." 


SellADeal.ro: Daca ai putea sa ii intrebi pe cititorii tai un singur lucru si ai sti ca toti iti vor raspunde, care ar fi intrebarea?

Emil: "De ce imi urmaresti activitatea/citesti blogurile?"


SellADeal.ro: Numeste cativa dintre membrii fideli ai comunitatii tale sau cei mai activi membri. Ce apreciezi cel mai mult la ei?

Emil: "Nu vreau sa numesc cativa. Pentru mine toti sunt importanti. Apreciez devotamentul lor. Si faptul ca ma apreciaza asa cum sunt." 


SellADeal.ro: Care sunt subiectele cele mai fierbinti in comunitatea ta, care par a genera mereu discutii aprinse?

Emil: "Scandalurile. Ultimul dintre ele: articolul despre FJSC. E drept, a generat discutii pe facebook, nu pe blog. Dar tot discutii sunt."


SellADeal.ro: Pentru cineva nou in comunitatea ta, ce ii recomanzi pentru a beneficia la maxim de ea?

Emil: "Sa fie activ :)"


SellADeal.ro: Exista ceva care te-a surprins in postura de lider al unei comunitati?

Emil: "Nu ma consider lider, dar da, sunt surprins zi de zi de cate ceva. Ultima oara: am fost surprins sa constat cati oameni n-au fost niciodata la circ. "


SellADeal.ro: De ce crezi ca este important pentru tine si cei care te urmaresc sa obtineti CashBack, Bani inapoi, la cumparaturile pe care le faceti?

Emil: "Sistemul e vechi, depinde cum e implementat. Ideea e buna, dar pana acum am vazut-o destul de subtire pusa in aplicare. Pe romaneste: sunt sisteme care par complicate. Sper ca sistemul SellADeal este mai simplist. Am sa-l testez si eu :)"


SellADeal.ro: In incheiere, simiti ca ai dori sa mai adaugi ceva pentru cei care te urmaresc si nu numai?

Emil:  "Sa ma citeasca :)"


Lui Emil, o persoana deosebita de care ne bucuram ca ne-a acordat din timpul lui sa il cunoastem, ii multumim pentru faptul ca ne-a aratat ca dincolo de site-urile sale se afla o persoana pasionata de ceea ce scrie, dar mai mult, interesata si apropiata sufleteste de cititorii lui. Ii uram sa aiba parte de cat mai multi cititori plini de umor si deschisi la critica, asa ca el!

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport