Print

Detalii Interviu. Astazi Oana Mindrut, "Arta de a trai cu eleganta"

Interviu. Astazi Oana Mindrut, "Arta de a trai cu eleganta" Cod produs: 8192647
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Arta de a trai cu eleganta s-a dezvoltat ca si o comunitate online a iubitorilor de frumos.

Am avut insa curiozitatea sa aflam mai multe despre cine se afla in spatele acestei comunitati. Asa am cunoscut-o pe Oana Mindrut. Ea este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, sectia Jurnalism, precum si a Facultatii de Studii Europene, ambele din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai”. In prezent, este expert in comunicare si formator pentru cursuri din domeniul comunicarii, al relatiilor publice si dezvoltarii personale.


SellADeal.ro: Cand ai inceput crearea unei comunitati online si de ce ai facut-o?


Oana: "In 15 decembrie 2012. Comunitatea s-a format in jurul cartii cu acelasi nume pt a-mi promova cartea si cu scop educational. Cartea este un ghid de savoir-vivre care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca nimanui."


SellADeal.ro: Ce consideri ca face comunitatea ta online sa fie speciala?

Oana: "Publicul comunitatii "Arta de a trai cu eleganta" este in acelasi timp variat (sunt reprezentate 18 tari, sunt reprezentate toate categoriile de varsta) si segmentat (80% femei, 60% persoane cu varste cuprinse intre 25-35 ani) care impartasesc valorile comunitatii (promovarea esteticii, a artei, a bunelor maniere, a monarhiei, a timpurilor de altadata, a oamenilor valorosi din diferite domenii si a educatiei)." 


SellADeal.ro: Daca ai avea posibilitatea sa oferi un singur lucru tuturor cititorilor tai, care ar fi acela si de ce?

Oana: "Ceea ce si fac prin aceasta comunitate - adica educatie estetica; pentru ca eu consider ca ne lipseste frumosul din viata de zi cu zi (incepand cu stilul vestimentar si terminand cu mobilierul din casa)." 


SellADeal.ro: Daca ai putea sa ii intrebi pe cititorii tai un singur lucru si ai sti ca toti iti vor raspunde, care ar fi intrebarea?

Oana: "Ce isi doresc de la postarile comunitatii "Arta de a trai cu eleganta"; vizual, informatie (detaliata/succinta?)"


SellADeal.ro: Numeste cativa dintre membrii fideli ai comunitatii tale sau cei mai activi membri. Ce apreciezi cel mai mult la ei?

Oana: "Freya Skadi, Roxana Dragan, Rodica Anica Batin, Cristina Teodorescu; le multumesc si apreciez ca dau share si comenteaza la majorritatea postarilor mele ceea ce genereaza trafic pe pagina si noi like-uri." 


SellADeal.ro: Care sunt subiectele cele mai fierbinti printre cititoarele tale, care par a genera mereu discutii aprinse?

Oana: "Opiniile personale, in general legate de monarhie"


SellADeal.ro: Pentru cineva nou in comunitatea ta, ce ii recomanzi pentru a beneficia la maxim de ea?

Oana: "Daca este deja un membru al comunitatii si-si doreste sa nu piarda nicio postare, ii sugerez sa treaca pagina la "pagini preferate"."


SellADeal.ro: Exista ceva care te-a surprins in postura de lider al unei comunitati?

Oana: "Nu pot spune ca m-a surprins ceva anume"


SellADeal.ro: De ce crezi ca este important pentru tine si cititoarele tale sa obtineti CashBack, Bani inapoi, la cumparaturile pe care le faceti?

Oana: "Nu stiam de aceasta posibilitate" 


SellADeal.ro: In incheiere, simiti ca ai dori sa mai adaugi ceva pentru cititoarele tale si nu numai?

Oana:  "Ma gasiti pe site, sunt mereu alaturi de voi"


Ii multumim inca o data Oanei pentru ca ne-a acordat din timpul ei sa o cunoastem, pentru faptul ca ne-a aratat ca in spatele comunitatii ei se afla o persoana apropiata sufleteste de cititori. Ii uram sa aiba parte de cat mai multi membri dornici de frumos. Savoir vivre!


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport