Print

Detalii Interviu. Astazi Andreea, www.miu-miu.ro

Interviu. Astazi Andreea, www.miu-miu.ro Cod produs: 8236531
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


www.miu-miu.ro
 este proiectul de Fashion blog, Beauty si Lifestyle al Andreei, unde toate parerile exprimate sunt 100% sincere

Am avut insa curiozitatea sa aflam mai multe despre cine este ea si cat de pasionata este de proiectul sau online. Asa cum ne asteptam, am descoperit o persoana extrem de pasionata de tot ce inseamna fashion si totodata foarte prietenoasa incat sa ne acorde un interviu. Iata ce ne-a impartasit:


SellADeal.ro: Cand ai inceput crearea unei comunitati online si de ce ai facut-o?


Andreea: "Am inceput acum mai bine de 4 ani, la inceputul lui 2010, pentru ca am simtit ca am ce impartasi cu o posibila comunitate. Ulterior s-a dovedit ca nu m-am inselat."


SellADeal.ro: Ce consideri ca face comunitatea ta online sa fie speciala?

Andreea: "Nu stiu daca este speciala, fiecare comunitate este speciala in felul ei, insa cred ca cei care ma urmaresc se regasesc in stilul meu." 


SellADeal.ro: Daca ai avea posibilitatea sa oferi un singur lucru tuturor cititorilor tai, care ar fi acela si de ce?

Andreea: "Le-as oferi fericire, fara nicio indoiala, dar acesta nu este un lucru, asa ca probabil un parfum care sa imi poarte numele :)" 


SellADeal.ro: Daca ai putea sa ii intrebi pe cititorii tai un singur lucru si ai sti ca toti iti vor raspunde, care ar fi intrebarea?

Andreea: "Probabil ce si-ar dori sa mai vada pe blog, astfel incat sa pot atinge cat mai multe dintre dorintele lor."


SellADeal.ro: Numeste cativa dintre membrii fideli ai comunitatii tale sau cei mai activi membri. Ce apreciezi cel mai mult la ei?

Andreea: "Nu pot sa ii numesc pentru ca cititorii mei sunt castigati online, nu sunt prieteni care ma citesc doar pentru ca sunt eu. Apreciez ca revin mereu in micul meu univers." 


SellADeal.ro: Care sunt subiectele cele mai fierbinti printre cititoarele tale, care par a genera mereu discutii aprinse?

Andreea: "Nu am avut parte de subiecte aprinse, probabil cele legate de politica sunt cele mai controversate."


SellADeal.ro: Pentru cineva nou in comunitatea ta, ce ii recomanzi pentru a beneficia la maxim de ea?

Andreea: "Unui cititor nou i-as recomanda sa revina mereu pe blog :)"


SellADeal.ro: Exista ceva care te-a surprins in postura de lider al unei comunitati?

Andreea: "Ma surprinde ca am castigat atati de multi cititori intr-un mod cinstit ca sa zic asa. Multi comenteaza fara sa aiba nimic de castigat, si fara sa imi lase un link la vreo pagina la final. Asta se practica destul de mult am vazut."


SellADeal.ro: De ce crezi ca este important pentru tine si cititoarele tale sa obtineti CashBack, Bani inapoi, la cumparaturile pe care le faceti?

Andreea: "Pentru ca astfel se pot face mai multe cumparaturi, evident :)"


Andreei, o persoana deosebita de care ne bucuram ca ne-a acordat din timpul ei sa o cunoastem, ii multumim pentru faptul ca ne-a aratat ca dincolo de blogul ei se afla o persoana pasionata de ceea ce scrie, dar mai mult, interesata si apropiata sufleteste de cititorii ei. Ii uram sa aiba parte de cat mai multe cititoare pline de emotii, asa ca ea!

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport