Print

Detalii fabricadetuica.ro

fabricadetuica.ro Cod produs: 937
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Cazane de tuica produse in Serbia, Garantie 2 ani, Transport Gratuit pana la tine acasa! 

Set complet cazane de tuica de 30l, 60l, 80l, 100l, 120l, 160l, 200l sau 350l

Un set contine: Cazanul de tuica cu amestecator incorporat si Termometru - Racitor cu spirala din cupru, Teava de legatura, Focar pentru lemn.

Cazanele sunt proiectate pentru productia de tuica în cantitati mici, medii si mari, menite uzului casnic. 

Grosime tabla: 2mm la fund; 1,8mm pereti si capac

Toate capacitatile cazanelor au amestecator, care faciliteaza amestecarea usoara si previne arderea masei, orificii pentru umplere si golire care faciliteaza o manipulare usoara fara dezmembrarea cazanului. Se poate face si magiun, compot, orice doriti, mai ales datorita amestecatorului din dotare- in acest caz se foloseste vasul, fara capac.

Încalzirea poate fii efectuata cu combustibil solid sau aragaz conectat la rezervoar casnic de gaz butan. Estimativ, o butelie de 12 kg este suficienta pentru 4 cazane. In principal focul il puteti face cu lemn dar se poate pune si arzator. (cumparat separat)

Evacuarea fumului se face prin iesirea din spatele cazanului (in partea opusa zonei de incarcare cu lemne).

Setul cazanului pentru distilarea bauturilor alcoolice este compus din cazan de cupru instalat în focar, produs din tabla metalica cu laminare rece. 

Aparatul contine doua orificii separate pentru umplerea si golirea cazanului si foloseste sistemul cel mai eficient de etansare cu apa la coroana cazanului si cesti din cupru la capacul cazanului conectate prin teava de cupru astfel prevenind scaparea aburilor alcoolici din aparat. 

Vasul racitor este produs din otel galvanizat în care este instalata spirala cu 5 filete, si ventil pentru evacuarea de apa din vasul racitor. 

Toate piesele care ajung în contact cu masa de fructe fermentata, cu vapori sau cu distilatul, sunt produse din cupru de cea mai înalta calitate, puritate 99,97%. Fiecare cazan se livreaza cu Analizele de la Institutul Sanitar care atesta puritatea de 99,97% a cuprului folosit. Verificarile si valorile apar sub forma de tabel detaliat.

Cuprul este conductor de caldura foarte bun, rezistent la efectul acizilor organici si are un efect foarte pozitiv asupra gustului si mirosului distilatului, dovedit mai bine decât oricare alt metal (aluminiu, otel inoxidabil, etc..). Din acest motiv distilatele (tuica, palinca) fabricata în distilatoare din cupru au miros si gust mai curat.

La cerere punem la dispozitie si accesorii: 

- Razator Tocator Fructe, Legume, Manual
- Arzator Gaz
- Palnie Umplere Cazane Tuica
- Garnitura Gura Golire Cazan
- Spray Temperaturi Inalte 
- Cartea lui Joseph Pischl - "Cazanul de tuica. Tehnici de fermentatie, tehnici de distilare"
- Cartea "Whisky in Productie Casnica" de Peter Jager

GRATUIT: CADOU la fiecare cazan de tuica achizitionat. De exemplu la Cazanul de 160l cadoul este in valoare de 750 RON - o Soba/Masina de Gatit cu Plita + Cuptor si Palnie Umplere Cazan

Garantie 2 ani!

Cazanul se livreaza Gratuit asa cum vine din fabrica: gata montat, in amabalajul original, cu toate elementele, complet. Trebuie montata doar teava de legatura intre cazan si racitor. Livrarea se face la domiciliu, gratuit, la adresa mentionata de dv. De la firma noastra beneficiati si de Verificare Colet inainte de plata. Aceste cazane sunt insotite de certificate de garantie, analize de laborator, certificat de calitate si instructiuni de utilizare.


Cumparand de la acest magazin vei primi Bani inapoi – CashBack

CashBack-ul il vei primi chiar si la articolele comandate care fac parte dintr-o alta promotie!

Apasa butonul portocaliu 'Go Shopping'Detalii

 

Documente