Print

Detalii PONT: Cum sa primesti CashBack Dublu

PONT: Cum sa primesti CashBack Dublu Cod produs: 36802982
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Pana acum probabil stii cum sa faci sa primesti Bani inapoi la cumparaturile tale: intri pe SellADeal, cauti magazinul preferat si faci cumparaturi ca de obicei, CaChing - CashBack! Simplu!

Dar daca ai putea sa primesti CashBack dublu? Se poate! Iata cum:

Multe magazine ofera posibilitatea cumpararii unui Gift Card, adica un card cadou care are o anumita valoare - de obicei cuprinsa intre 10 si 3.000 RON - pe care in principiu il cumperi si il oferi cadou unei persoane dragi. Cu ajutorul acestui Gift Card persoana respectiva face cumparaturi la magazin si plateste cu acest card - care de fapt este un simplu cod, un voucher, care se foloseste in campul special din cosul de cumparaturi astfel incat sa nu mai trebuiasca sa se plateasca cu bani cash.

Dar daca acea persoana draga esti chiar tu? Daca te iubesti pe tine mai mult decat pe oricine altcineva? Si vrei CashBack! Muuult CashBack!

Sa zicem ca vrei sa cumperi ceva in valoare de 100 RON. In mod obisnuit ai face cumparatura plecand de pe SellADeal.ro si, de dragul exemplului, sa zicem ca magazinul respectiv ofera 10% CashBack, primesti deci 10 RON CashBack. Si gata. 

DAR! Ce zici ca se intampla daca cumperi prima data un Gift Card in valoare de 100 RON? Te-ai prins: primesti 10 RON CashBack. Si daca apoi cumperi exact ce ti-ai propus si folosesti codul Gift Cardului? Primesti din nou 10 RON. In total deci 20 RON CashBack exact pentru aceeasi cumparatura! 

In concluzie, ca sa nu o mai lungim: data viitoare cumpara prima data un Gift Card si apoi plateste cu el ceea ce vrei de fapt sa cumperi!

Vezi detalii de pe site-ul producatorului

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport