Print

Detalii Plăteşte facturile online - Economiseşti timp şi hârtie

Plăteşte facturile online - Economiseşti timp şi hârtie Cod produs: 4081
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere

Dacă te-ai săturat să stai la cozi la bănci sau la poştă ca să plăteşti facturi, taxe sau impozite, află că ai la dispoziţie şi o altă modalitate, mai comodă şi mai prietenoasă cu mediul. Poţi face acest lucru de oriunde - de acasă, de la birou, din vacanţă. Află cum poţi plăti telefonul, energia electrică, cablul şi altele fără să te deplasezi.

 

Înainte de toate, ai nevoie de un card. La prima plată de acest fel, cardul tău va intra într-un program securizat (la care trebuie să ştii parola, fiindcă ţi se va cere mereu când faci plata). Ai nevoie şi de o adresă de e-mail, unde vei primi facturile şi toate informaţiile necesare. Iată nişte exemple de plată a serviciilor către furnizori:

- Energia electrică se poate plăti făcându- ţi un cont pe www.enel.ro sau www.efts.ro. Vei primi factura detaliată, online, dacă vei opta pentru această variantă. O dată pe lună, vei trimite indexul de consum.

- Telefonul fix, internetul, televiziunea sau mobilul, dacă eşti abonat la Romtelecom. În funcţie de pachetul de care beneficiezi, le poţi plăti online dacă îţi faci un cont pe www.romtelecom.ro. Este gratuit şi îţi oferă posibilitatea de a primi online factura şi de a face plata. Mai poţi afla lista detaliată a apelurilor făcute.


- Servicii de internet, cablu sau telefonie mai poţi plăti şi la RCS&RDS. Intri pe www.digicare.rcs-rds.ro. Trebuie să fii atent la plata facturilor, fiindcă se afişează în avans. Oricum, nu poţi plăti factura de luna viitoare, până nu o achiţi pe cea curentă.


- Aceleaşi servicii se pot plăti online şi la www.upc.ro. Îţi faci cont gratuit pe my.upc.ro şi urmezi paşii indicaţi. Poţi plăti indiferent de tipul de card bancar pe care îl ai.

Gazul il poti achita online la GDF Suez sau E.ON-myline. La E.ON primesti 7 RON CashBack daca iti faci contul prin SellADeal.ro. Detalii aici

Pentru telefonia mobila poti plati factura online folosind contul tau de pe Orange.ro, Vodafone.ro sau Cosmote.ro

Impozite, taxe sau amenzi

Le poţi plăti online pe www.ghiseul.ro. Pentru a putea achita în acest sistem de plată naţional este nevoie ca instituţia către care se fac plăţile (din Bucureşti sau din ţară) să fie înregistrată pe listă. Apoi îţi faci un cont (cu autentificare sau fără) şi vei găsi toate detaliile despre cum trebuie să procedezi. Nu se percep taxe suplimentare.


Vezi detalii de pe site-ul producatorului

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport