Print

Detalii Interviu Szep Csaba-Andrei, SneksShow [VIDEO]

Interviu Szep Csaba-Andrei, SneksShow [VIDEO] Cod produs: 14027128
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere

SneksShow este este o emisiune de divertisment din Top 100 YouTube Romania realizata de Szep Csaba-Andrei, sau Sneks cum au ajuns sa ii spuna prietenii.


Am avut insa curiozitatea sa aflam mai multe despre cine este el si cat de pasionat este de proiectul sau online. Asa cum ne asteptam, am descoperit o persoana interesanta si totodata foarte prietenoasa incat sa ne acorde un interviu. Iata ce ne-a impartasit:


SellADeal.ro: Cand ai inceput crearea unei comunitati online si de ce ai facut-o?


Sneks: "Acum fix un an, in 2013, am inceput vloggul asta! Am facut-o ca asa am simtit, probabil asa trebuia sa fie! :D"


SellADeal.ro: Ce consideri ca face comunitatea ta online sa fie speciala?

Sneks: "Simplu, sunt tot felul de oameni de toate varstele care isi dau frau liber fara cenzura sau bariere!" 


SellADeal.ro: Daca ai avea posibilitatea sa oferi un singur lucru tuturor celor care te urmaresc, care ar fi acela si de ce?

Sneks: "Nu stiu exact, daca as avea posibilitatea sa le ofer ceva ar fi sa le indeplinesc la fiecare o dorinta, probabil. :))" 


SellADeal.ro: Daca ai putea sa ii intrebi pe toti cei care te urmaresc un singur lucru si ai sti ca toti iti vor raspunde, care ar fi intrebarea?

Sneks: "Nu cred ca am ce sa-i intreb, adica eu tin legatura cu ei pe cat se poate. Eu datorita lor fac asta deci oarecum ar fi imposibil sa ma sustina daca nu am "colabora" sa zicem asa. :D"


SellADeal.ro: Numeste cativa dintre membrii fideli ai comunitatii tale sau cei mai activi membri. Ce apreciezi cel mai mult la ei?

Sneks: "Sunt multi nu o sa-i numesc nu cred ca este necesar... Ii apreciez pe toti in aceeasi masura, cum spuneam ei sunt cei care ma fac sa continui." 


SellADeal.ro: Care sunt subiectele cele mai fierbinti printre cei care te urmaresc, care par a genera mereu discutii aprinse?

Sneks: "Nu cred ca e un subiect anume, eu vorbesc despre chestiile generale care se intampla si toate sunt la fel de dezbatute!"


SellADeal.ro: Pentru cineva nou in comunitatea ta, ce ii recomanzi pentru a beneficia la maxim de ea?

Sneks: "Sa reziste in timp si sa faca fix ce vrea! :)"


SellADeal.ro: Exista ceva care te-a surprins in postura de lider al unei comunitati?

Sneks: "Nu, si nu sunt un lider sau ceva de genul eu fac fix ce vreau.. Si cu-i ii place bine, cu-i nu la fel! :D"


SellADeal.ro: De ce crezi ca este important pentru tine si cei care te urmaresc sa obtineti CashBack, Bani inapoi, la cumparaturile pe care le faceti?

Sneks: "Cred ca tuturor le place sa primeasca bani inapoi..:)))"


SellADeal.ro: In incheiere, simiti ca ai dori sa mai adaugi ceva pentru cei care te urmaresc si nu numai?

Sneks:  "Am pregatite destule lucruri care le tin momentan pt. mine! O sa vedeti si voi curand. :D"


Lui Sneks, o persoana deosebita de care ne bucuram ca ne-a acordat din timpul ei sa o cunoastem, ii multumim pentru faptul ca ne-a aratat ca dincolo de vloggul lui se afla o persoana pasionata de ceea ce face, dar mai mult, interesata si apropiata sufleteste de urmaritorii sai. Ii uram sa aiba parte de cat mai multi urmaritori fara cenzura sau bariere!


Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport