Print

Detalii Cum să devii milionar până la 30 de ani

Cum să devii milionar până la 30 de ani Cod produs: 11391601
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


A te îmbogăti si a deveni milionar reprezintă subiecte tabu. Ideea că cele două subiecte se pot realiza până la vârsta de 30 de ani pare o fantezie. Afaceristul american Grant Cardone explică pentru publicatia Business Insider de ce îmbogătirea si milioanele de dolari din conturi nu trebuie să constituie un subiect de nediscutat, fiind chiar dimpotrivă, o problematică accesibilă.

„La vârsta de 21 am iesit din facultate, falit si cu datorii, însă până să ajung la vârsta de 30 de ani, am devenit milionar”, povesteste Grent Cardone. Iata cele 10 etape care îti garantează că vei deveni milionar la 30 de ani.

1. În primul rând, urmăreste banii!„Primul pas este să te concentrezi pe cresterea treptată a veniturilor si dacă poti, repetă asta oricând ai ocazia. Venitul meu a fost 3000 dolari pe lună si nouă ani mai târziu, a devenit 20.000 dolari pe lună. Ia urma banilor, iar acest lucru vă va forta să controlati veniturile si să vedeti oportunitătile”, spune Cardone.

2. În al doilea rând, nu iesi în evidentă! „Eu nu mi-am cumparat primul meu ceas sau masină de lux până când afacerile si investitiile mele nu au realizat mai multe fluxuri sigure de venit. Conduceam o Toyota Camry, atunci când am devenit un milionar. Fă-te cunoscut pentru etica muncii tale, nu pentru brelocurile pe care le cumperi”, spune antreprenorul american.

3. Adună banii pentru a-i investi, nu aduna sume de bani pur si simplu! Singurul motiv pentru a economisi bani este acela de a-l investi. Pune banii în conturi securizate, de neatins. Nu utilizati niciodată aceste conturi pentru nimic în lume, nici măcar pentru o situatie de urgentă. Acest lucru vă va forta să continuati cresterea veniturilor, descrisă pasul întâi.

4. Evită datoria care nu-ti aduce bani! Fă o regulă din a nu face vreo datorie care nu-ti aduce vreun ban. „Am împrumutat bani pentru o masină doar pentru că stiam că ar putea creste venitul meu. Oameni bogati folosesc datoriile să impulsioneze investitiile si să crească fluxurile de numerar. Oamenii săraci se îndatorează pentru a cumpara lucruri care fac oamenii bogati si mai bogati.”

5. Trează banii ca pe o iubită geloasă! Milioane de oameni tintesc spre o independentă financiară, dar doar aceia care fac din îmbogătire o prioritate, doar aceia pot face milioane. Pentru a deveni bogat si a rămâne bogat, trebuie să faci din asta o prioritate. Banii sunt ca un amant gelos. Ignoră-i si te vor  ignora si ei, sau mai rău, te vor lăsa pentru cineva pentru care banii reprezintă o prioritate.

6. Banii nu dorm niciodată! Banii nu stiu despre ceasuri, orare sau vacante si nici tu nu ar trebui să stii. Banii îi iubesc pe aceia care au o mare etică si disciplină a muncii. "Când eram de 26 de ani, am lucrat în retail si magazinul în care îmi desfăsuram activitatea se închidea la 7 seara. De cele mai multe ori, însă, mă puteai găsi acolo si la ora 23, făcînd vânzări suplimentare. Nu încercati niciodată să fiti cel mai destept sau cea mai norocoasă persoană, doar asigurati-vă că lucrati în disciplină cu toată lumea.”, spune Grant Cardone.

7. Sărăcia nu are niciun sens! „Am fost sărac, si nu e nicio treabă. Am avut doar strictul necesar si iarăsi nu e nicio treabă. Eliminati orice idee, toate ideile cum că a fi sărac este oarecum OK. Bill Gates a spus: "Dacă te-ai născut sărac, nu e greseala ta. Dar dacă vei muri sărac, este greseala ta."

8. Alege-ti un milionar drept mentor! „Cei mai multi dintre noi s-au situat în clasa de mijloc sau săracă si apoi am tins spre o ideologie a milionarilor. Am studiat milionari care si-au dublat averea nu o dată. Ia-ti propriul tău mentor milionar si studiază-l. Cei mai multi bogătasi sunt extrem de generosi în ce priveste cunostintele si resursele lor.”

9. Lasa banii să facă munca cea mai grea! „Investitia este Sfântul Graal în a deveni milionar, iar tu ar trebui să faci mai multi bani de pe urma investitiilor tale, decât de pe urma muncii tale. Daca nu ai un surplus de bani, nu face investitii. A doua companie pe care am făcut-o necesita o investitie de 50.000 de dolari. Această societate mi-a adus înapoi cei 50.000 dolari în fiecare lună timp de 10 ani.”, sune Cardone. El precizează: „A treia investitie a fost în domeniul imobiliar, unde am început cu 350.000 dolari, o mare parte din veniturile mele nete la momentul respectiv. Eu încă detin proprietatea respectivă si ea continuă să-mi aducă venituri. Investitia este o chestiune de căpătâi, singurul motiv pentru ca toate celelalte etape să existe. Banii trebuie să lucreze pentru tine!”

10. Tinteste spre 10 milioane de dolari, nu spre 1 milion! „Singura mea mare greseală pe care am făcut-o a fost că nu am gândit în stil mare. Vă încurajez să tintiti spre o suma mai mare de un milion. Nu există lipsă de bani pe această planetă, doar o lipsă de oameni gândire îndeajuns de mare.”

Aplică aceste 10 etape si ele te vor face bogat! Stai departe de cei care sustin că visele tale financiare se nasc din lăcomie. Evită schemele de îmbogătire rapidă, fii etic, nu renunta niciodată, iar odată ajuns sus, fii dispus să-i ajuti si pe altii să ajungă acolo.

Sursa: capital.ro

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport