Print

Detalii weddingmastery.ro - cursuri online preinregistrate pentru miri si mirese + 22% CashBack

weddingmastery.ro - cursuri online preinregistrate pentru miri si mirese + 22% CashBack Cod produs: 36864506
Pret : 0.00 RON
Produs nou
Descriere


Care este conceptul nostru?

Wedding Mastery este prima platforma de cursuri online preinregistrate pentru miri si mirese care vor sa invete cum sa isi organizeze singuri o nunta de succes si fara datorii.

Cine suntem?

Mac Florea este primul wedding coach din Romania si creatorul conceptului de wedding coaching pentru miri si mirese prin care invata mirii cum sa isi planifice singuri nunta de la A la Z.

Care sunt produsele noastre?

Wedding Mastery  contine o suita de cursuri care sa ii ajute pe viitorii miri sa inteleaga cum trebuie sa isi organizeze nunta in asa fel incat sa le vina invitatii, sa se distreze, sa laude evenimentul lor si sa nu raman cu datorii, ba chiar sa realizeze un surplus. Toate informatiile din cursuri au fost testate de catre miri care au avut deja nunta si toti au reusit sa isi organizeze o nunta de succes si fara datorii.  

Wedding Mastery Pack contine urmatoarele cursuri online:

1. Formula nuntii de succes
2. Locul nuntii
3. Data nuntii
4. Locatia de nunta
5. Serviciile muzicale de nunta
6. Serviciile foto-video de nunta

Cum functioneaza produsele noastre?

Odata achizitionat un produs digital mirii:
- primesc acces instant la peste 100 de videouri, intre 5 si 15 minute fiecare, in total,  aproximatv 8 de ore de filmari.
- videourile sunt structurate intr-o ordine bine definita astfel incat sa poata fi urmarite cu usurinta.
- toate informatiile au la baza experienta organizarii a peste 1000 de nunti si vin cu exemple concrete.
- metodele si strategiile oferite au fost testate la nunti din toata Romania si functioneaza.
- pe langa materialul video vor primi si documente PDF, fisiere in Excel, imagini si linkuri utile pe care le pot folosi in organizarea nuntii.
- oate cursurile sunt preinregistrate si pot fi foarte usor de urmarit de pe orice dispozitiv care are o conexiune la internet.
 
Care este scopul nostru?

Ne dorim sa schimbam industria evenimentelor festive in Romania inr-o industrie a fericirii, invatand mirii cum sa isi organizeze o nunta la care invitatii sa vina din placere si nu din obligatie. Motto-ul nostru este: Fii intelept inainte de nunta, nu dupa!

Cu cine dorim sa lucram?

Cu persoane care se implica, care vor o schimbare, care vor sa vada si sa participe la evenimente unde stiu ca vor fi tratati ca oameni si nu ca un numar la masa. Nu conteaza daca ai avut deja nunta, daca urmeaza sa ai nunta sau daca nu o vei face vreoadata - nunta inseamna petrecere, socializare, bunastare, momente unice, cunostinte noi... inseamna fericire... daca iti doresti sa contribui la fericirea ta si a noastra ... join the club

Detalii

 

Documente

 

Pachete pentru transport