Aplicatia Gratuita pentru bani inapoi la cumparaturi si cod reducere

   


Primii pasi


Pentru a te ajuta sa faci primii pasi in comunitatea iCashBack am realizat un ghid simplu care te va ajuta sa intelegi cum poti incepe sa castigi bani cumparand inteligent. 


Cel mai simplu dar important este sa adaugi aplicatia noastra! Vei primi astfel automat bani inapoi la cumparaturile tale fara sa trebuiasca sa mai intri pe site!


Adauga aplicatia acum!

Ce mai poti sa faci dupa ce ai adaugat aplicatia:


Urmeaza acesti 6 simpli pasi:

1. Alege magazinul preferat pe iCashBack.ro. Poti folosi butonul de “Cautare” sau poti alege din meniu. Vei vedea foarte usor pentru fiecare magazin valoarea reducerii pe care  acesta o ofera. 

2. Odata ce ai gasit partenerul dorit mergi spre magazin folosind butonul “Go Shopping” sau “Descopera codul”. Pont: Nu uita sa verifici daca avem vreun cod de reduceri exclusive astfel incat sa beneficiezi de un discount si mai mare. 

3. Fa cumparaturile online in mod obisnuit. Odata ce ai ajuns la magazinul partener, plateste cumparaturile in mod obisnuit si asigura-te ca finalizezi comanda. Online, nu telefonic sau in alt mod.

4. Verifica suma incasata in contul tau de pe iCashBack.ro. 

5. Urmareste statusul CashBack-ului tau pe iCashBack.ro. In asteptare, Aprobat, Platit, Finalizat, Respins.

6. Solicita plata. Odata ce ai in cont 50 RON Platiti (de catre magazinele partenere) poti solicita o cerere de plata. Prima data cand vei face solicitarea vei fi rugat sa completezi toate datele necesare astfel incat sa ne asiguram ca trimitem banii in contul bancar potrivit.
 
 


Inca nu esti pregatit sa cumperi ceva? Adauga aplicatia acum!

Daca tot ne-am straduit sa-ti descriem fiecare pas asa de frumos, ce ar fi sa testezi intregul proces cu cateva dintre ofertele noastre de CashBack Gratuit? Ai doar de castigat pentru ca ofertele sunt in totalitate gratuite, adica nu trebuie sa cheltuiesti nimic!

Cel mai generos site de CashBack din Romania!

CashBack-ul se poate oferi in limitele Termenilor si conditiilor. Decizia de cumparare nu ar trebui sa se bazeze pe primirea de CashBack.