Aplicatia Gratuita pentru bani inapoi la cumparaturi si cod reducere

   

iCashback - Aplicatia prin care
primesti automat Bani inapoi la cumparaturi!

                   


Ce face aplicatia Gratuita iCashBack pentru tine?

1. Iti da Bani inapoi la cumparaturi

iCashBack este ce mai eficienta aplicatie de browser de ultima generatie, dedicata shopping-ului online care iti ofera automat Bani Cash inapoi la cumparaturile tale. CashBack! Cu alte cuvinte, cumperi mereu la Reducere. Chiar si la produsele care sunt deja reduse!

2. Iti ofera coduri/vouchere de reducere la cumparaturile tale. 

In momentul in care esti pe cale de a cumpara, iCashBack iti sugereaza coduri/vouchere de reducere pentru cumparaturile tale. Pentru ca sa economisesti la maxim!


BONUS:
Spre deosebire de alte aplicatii, iCashBack este simpla, sigura si privata in ceea ce priveste securitatea ta pe Internet. In plus, este si complet Gratuita!


Cum functioneaza?

Cand vizitezi un magazin partener, dupa ce confirmi ca vrei CashBack, pagina magazinului partener se reincarca trecand prin linkul nostru de afiliere, iCashBack se activeaza astfel silentios (iconul se transforma din portocaliu in verde) si, daca faci o cumparatura, vei primi CashBack. Vei primi o notificare doar pe email in momentul in care ai primit CashBack-ul, toate astea pentru ca navigarea ta pe internet sa nu fie in niciun fel deranjata.

Iar daca te-ai decis sa cumperi ceva de la un magazin online, iCashBack te anunta in cazul in care exista un cupon/voucher cu care ai reducere la cosul tau de cumparaturi.


Care sunt browserele suportate?Pe telefon Aplicatia este disponibila pe Android iar pe Desktop / Laptop pe urmatoarele browsere: ChromeFirefox si Opera.


Pentru a putea adauga Aplicatia in Firefox va trebui probabil sa dezactivezi sau dezinstalezi temporar antivirusul si apoi sa faci click pe Aplicatie. Ca si antivirus Gratuit iti recomandam Bitdefender.


Pentru Opera adauga prima data extensia speciala apoi adauga iCashBack App. Apasa apoi butonul "Install" din partea dreaptaPe Telefon, aplicatia este disponibila in browserul Firefox de
Android. Deschide-l si fa click pe AplicatieIti recomandam sa setezi acest browser ca si implicit astfel incat toate paginile de internet pe care le deschizi de pe mobil sa fie deschise automat cu acest browser rapid.

De acum nu mai ai cum sa ratezi niciun CashBack!
 


Browser-ul meu o sa functioneze mai greu?

Categoric nu, serviciul nu influenteaza deloc performanta browser-ului tau. Tehnologia de ultima generatie care sta la baza aplicatiei este atent optimizata, astfel incat sa asigure functionarea browser-ului tau la capacitate maxima.


Ce fel de date sunt colectate si procesate?

Pentru a-ti proteja intimitatea, aplicatia nu colecteaza niciun fel de informatii cu caracter personal. Pentru a putea sa iti oferim CashBack, este nevoie de un fel de amprenta digitala, dar fara ca noi sa stim cine esti tu exact. Colectam si procesam strict informatii continute in paginile web, dar care nu sunt asociate cu identitatea ta si care nu iti pot fi atribuite in vreun fel:

URL-ul site-ului vizitat;
caracteristicile sau numele produsului care este afisat in pagina web;
cuvinte cheie sau alte informatii asociate produsului dintr-o pagina web;
URL-urile site-urilor sugerate si vizitate;
alte informatii tehnice cu caracter anonim (versiunea browser-ului, IP-ul vizitei in forma anonimizata).

Toate doar pentru a-ti putea oferi si atribui Cashback-ul care ti se cuvine!


Mai ai alte intrebari?

Pentru a-ti raspunde la alte eventuale intrebari te rugam sa accesezi rubrica noastra de intrebari frecvente.

Iar daca vrei sa ne scrii direct, iti stam oricand la dispozitie folosind formularul nostru de contact.

Nu uita sa dai o nota Aplicatiei folosind campul de Recenzii! O nota buna va face Aplicatia mai usor de descoperit si de catre alti utilizatori. Cu cat mai multa lume foloseste aplicatia, cu atat putem negocia cu magazinele un CashBack mai mare pentru tine!