Aplicatia Gratuita pentru bani inapoi la cumparaturi si cod reducere

   


Si totusi, cum de functioneaza?


Simplu! iCashBack.ro promoveaza ofertele magazinelor partenere, vanzarile acestora cresc iar noi obtinem un comision de fiecare data cand tu cumperi ceva. Comisionul acesta ti-l oferim 100% inapoi in contul tau de pe iCashBack.ro iar noi vom retine doar 15% in momentul realizarii platii catre tine, minimul necesar pentru a ne acoperi cheltuielile, inclusiv cele de transfer bancar.

Pentru ca au existat site-uri de CashBack care au retinut un comision mult mai mic si s-au inchis pentru ca nu au avut cum sa faca fata costurilor firesti de administrare, ceea ce a dus inevitabil ca utilizatorii lor sa isi piarda banii stransi in conturi, noi administram astfel realist si responsabil un site sustenabil, de incredere, pe termen lung, care asigura pe fiecare utilizator ca isi primeste banii.

Reusim in acest fel sa aducem imbunatari continue platformei noastre, telul nostru fiind ca atunci cand vom avea suficienti utilizatori fideli sa reducem la 0 comisionul nostru. Cu cat mai multa lume foloseste siteul, cu atat putem negocia cu magazinele un CashBack mai mare pentru tine iar noi ne vom putea finanta strict prin oferirea de vizibilitate pe site pentru magazinele partenere.

Iata cum poti ajuta in continuare:

1. Daca recomanzi pe cineva
vei primi suplimentar 5% din valoarea CashBack-ului acestuia in momentul in care invitatul tau ajunge la pragul de 50 RON. Asta inseamna ca noi iti vom returna de fapt bani, poate chiar mai multi decat comisionul retinut daca esti un membru activ al comunitatii noastre! Noi avem grija de membrii nostri si suntem mandri de cei care ajuta la dezvoltarea comunitatii! Si nu numai ca suntem mandri, le oferim Bani prin Bonusul de Prietenie! Fara puncte sau stelute, ci bani CASH. Merita sa recomanzi mai departe! In acest fel si cunostiintele si prietenii tai primesc bani inapoi de fiecare data cand fac cumparaturi iar tu profiti personal prin Bonusul de Prietenie iCashBack.

2. Ajuta-ne cu o recenzieCu cat mai multa lume foloseste Aplicatia iCashBack, cu atat putem negocia cu magazinele un CashBack mai mare pentru tine.

In final, toata lumea are de castigat – tu si prietenii tai primiti bani inapoi de fiecare data cand faceti cumparaturi, magazinele partenere au vanzari mai mari, iar noi reusim sa dezvoltam aceasta platforma. 


Iata cum am evoluat:

Initial, site-ul s-a numit SellADeal.ro si a aparut in anul 2011 in perioada boom-ului site-urilor de cupoane ca si solutie la cupoanele achizitionate si neutilizate. Site-ul nostru permitea revanzarea acestor cupoane, facilitate pastrata pana azi prin posibilitate de vanzare a oricaror produse digitale (intra in contul tau si vei gasi aceasta posibilitate).

Apoi evolutia a fost catre acordarea de bonusuri in bani catre utilizatorii nostri si astfel ne-am transformat in site de CashBack. Am fost printre primii din Romania!

Site-ul s-a dezvoltat apoi prin incarcarea in timp real a celor mai noi oferte si promotii ale magazinelor online. Le poti vedea in rubrica "Iti recomandam".

Evolutia a mers mai departe si ne-am lansat international prin adaugarea de magazine din Ungaria, Bulgaria, Polonia si Croatia.

Dupa cum era firesc, pentru ca numele site-ului nu mai reprezenta ceea ce ofeream, am cumparat domeniul www.iCashBack.ro. 

Apoi a urmat securizarea site-ului printr-un Certificat de Securitate, astfel incat toate datele tale sa fie complet anonime si securizate. Vezi lacatul verde din bara de adrese in dreptul numelui site-ului nostru.

O mare realizare este integrarea modalitatii de a obtine CashBack la cele mai renumite magazine internationale, precum Booking.com sau AliExpress.com. Suntem primii din Romania care iti ofera o astfel de facilitate!

Am lansat cea mai tare aplicatie de browser din Romania. Odata adaugata in browserul tau, inregistrezi automat CashBack fara sa mai fie nevoie sa mai intri la noi pe site! Mai mult, iti ofera automat vouchere de reduceri daca sunt disponibile.

Am sarbatorit integrarea acestor magazine precum si lansarea aplicatiei multumind tuturor utilizatorilor nostri pentru ca au contribuit, folosind site-ul, la aceste realizari. Am renuntat astfel la comisionul nostru fix de 4.99 RON care era perceput la retragerea de bani. 

Pentru ca tot mai multi dintre noi folosim zilnic la cumparaturi telefonul mobil, am gasit o solutie sa integram aplicatia noastra si pe mobil. Aplicatia este disponibila de acum si in browserul Firefox de Android. Deschide-l si fa click pe Aplicatie. Iti recomandam sa setezi acest browser ca si browser implicit astfel incat toate paginile de internet pe care le deschizi de pe mobil sa fie deschise automat cu acest browser rapid. De acum nu mai ai cum sa ratezi niciun CashBack! 

Urmatorul lucru in care am investit a fost dezvoltarea sistemului prin care tu poti recomanda pe cineva sa se alature platformei noastre. De acum poti folosi un link personalizat pe care il poti copia si transmite orinde crezi tu de cuviinta ca sunt cele mai mari sanse ca prietenii tai sa il foloseasca: pe Facebook, pe forumuri, in site-uri propri. Linkul personalizat a devenit disponibil atat in contul tau cat si in cadrul Aplicatie noastre, astfel incat, avand Aplicatia adaugata in browserul tau, poti da rapid share pe Facebook. Mai mult decat atat, sistemul de recomandare a devenit mai transparent si poti vedea in contul tau toate persoanele care s-au inscris folosind linkul tau de recomandare si care iti aduc Bonusul de prietenie pe care il meriti!


Ramai alaturi de iCashBack.ro - mergem impreuna mai departe! 

Ajuta-ne cu o recenzie
!


Alatura-te acum!


Daca tot mai ai intrebari, poti sa citesti raspunsurile la intrebarile noastre frecvente disponibile aici.

Cel mai generos site de CashBack din Romania!

CashBack-ul se poate oferi in limitele Termenilor si conditiilor. Decizia de cumparare nu ar trebui sa se bazeze pe primirea de CashBack.