Aplicatia Gratuita prin care primesti bani inapoi la cumparaturi.

   


Bine ai venit in comunitatea iCashBack! 


Acum ai ocazia sa faci parte dintr-o comunitate speciala – a celor care cumpara inteligent!

Bani inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi. Bani CASH in contul tau bancar. Cum functioneaza? Foarte simplu!


De fiecare data cand faci cumparaturi prin intermediul iCashBack primesti simplu si comod bani CASH in contul tau bancar. CashBack inteligent! [Vezi VIDEO] 
Cat? 

Noi obtinem un comision de pe urma cumparaturilor tale online si iti returnam 100%* din acest comision tie, ca si “CashBack”. Suntem singurii care facem acest lucru! Daca nu ne crezi pe cuvant verifica printre celelalte site-uri de CashBack prezente in Romania!

Suma exacta o afli in contul tau de utilizator al comunitatii iCashBack. Se calculeaza la fiecare cumparatura realizata de tine la magazinele partenere si se plateste in contul tau incepand de la suma de 50 RON. Pentru asta va trebui sa initiezi o cerere de plata din contul tau de utilizator.
 
 Important!


Pentru a te asigura ca vei obtine comisionul, nu trebuie sa accesezi alte linkuri din alte site-uri, newslettere, e-mailuri, bannere, reclame sau alte surse, din momentul in care ai accesat pagina magazinului partener prin iCashBack.ro si pana la momentul finalizarii cumparaturii online (NU comanzi telefonic sau altfel. Doar online.).

Si inca ceva: browser-ul tau de internet trebuie sa accepte
cookie-uri.


Iti spunem asta asa ca sa ne asiguram ca ai inteles pe deplin ce ai de facut. Cine sa aiba grija de tine daca nu comunitatea ta?!
 


Functioneaza astfel:
 

 1. Pentru a beneficia de CashBack trebuie sa te inregistrezi gratuit cu adresa de e-mail si parola pe iCashBack.ro sau sa te autentifici daca ai deja cont. 


2.
 Alegi magazinul preferat pe iCashBack. Poti folosi butonul de “Cautare” sau poti alege din meniu. Vei vedea foarte usor pentru fiecare magazin valoarea reducerii pe care  acesta o ofera. 


3. Mergi apoi la partenerul dorit, faci cumparaturile in mod obisnuit si platesti. Ai in felul acesta bani inapoi in contul bancar si cumperi astfel mereu cu reducere. Chiar si la produsele aflate in promotie! 


   


Mai mult decat atat! iCashBack.ro a negociat cu unele dintre magazinele partenere vouchere de reduceri care se gasesc numai in comunitatea noastra. Cumparam la preturi mici pentru ca suntem puternici impreuna!Avem si un Bonus pentru tine! 

Comunitatea iCashBack iti este alaturi si iti ofera posibilitatea sa castigi si din recomandarile pe care le faci!


Povesteste familiei si prietenilor tai de avantajele comunitatii iCashBack, singura care returneaza 100%* din comisioane, si vei castiga 5% din cumparaturile fiecarui invitat de-al tau. Pe viata! Cu cat mai multi invitati, cu atat mai bine! Mai multe detalii despre asta aici: Bonusul de Prietenie.


Merita sa recomanzi mai departe! In acest fel si cunostiintele si prietenii tai primesc bani inapoi de fiecare data cand fac cumparaturi iar tu profiti personal prin Bonusul de Prietenie iCashBack. 

 


Fa si tu parte din comunitatea speciala care cumpara inteligent! iCashBack.ro, Reduceri online si Bani inapoi de fiecare data cand faci cumparaturi! Cel mai generos site de CashBack din Romania!


Inregistreaza-te acum!
*Detalii aici.